WELKOM BIJ BC KLEIN BOOM!

BC Klein Boom is een club met een toffe, open sfeer. Ons motto is: 'Meedoen en plezier maken is belangrijker dan winnen.'
Van recreanten tot competitiespelers, jeugd zowel als volwassenen: iedereen is welkom voor een partijtje badminton en een drankje in de cafetaria.
 

Overlijden Klaus-Dieter Müller

Beste allemaal, met grote droefheid melden wij jullie het plotse overlijden van Klaus Dieter Müller.

In de beginjaren van onze club (toen Greenhill) was Klaus-Dieter de bezieler van sportkampen in de zomer.  Dit waren telkens 3 weken feest.   Klaus-Dieter kennen we ook als de contactpersoon voor alle Duitse ploegen die aan ons Magnumtornooi deelnamen en dit sinds 29 jaar.  Tijdens ons jaarlijks weekend was hij steeds de vrolijke noot en vaak ook de organisator.  Hij genoot ongelooflijk veel van het badmintonnen.  De laatste jaren alleen maar als organisator en contactpersoon. 

Klaus-Dieter we zullen nog vele jaren genieten van de vele mooie momenten die we de afgelopen 29 jaren samen hebben mogen beleven.

Wij wensen Monica, zijn familie en vrienden veel sterkte bij dit onverwachte verlies.

 

29ste Magnumtornooi op 21-22 april 2018

Het 29ste internationaal Magnumtornooi is in aantocht! Ploegen van minimum 2 dames en 2 heren uit binnen- en buitenland zullen het ganse weekend dubbelen en mixen voor mooie prijzen in natura. De poules met klassementen AB, BC en C spelen op zaterdag en zondag in de voormiddag. De poules met klassementen CD en D/recreanten spelen op zaterdag en zondag in de namiddagPer speler worden er over het hele weekend minstens 9 wedstrijden gespeeld. De totale prijs per team bedraagt € 72.

Wij voorzien opnieuw kinderopvang zodat mama en papa rustig hun wedstrijden kunnen spelen. Voor een halve dag betaal je 3€ en voor twee halve dagen 5€.

NIEUW: Inschrijven kan vanaf dit jaar via onze website!
 
Klik op de flyer voor meer inlichtingen en/of inschrijvingen via email.
Stuur ons zeker een 
mailtje bij vragen!
     
                                      

Cromstrijen 2017!!

Eén keer per jaar een toernooi in het buitenland spelen... Voor onze recreanten en competitiespelers is het ondertussen bijna traditie. Voor onze jeugdspelers was het gisteren de eerste keer!

Met 6 spelers en minimum evenveel supporters trokken we gisteren naar Cromstrijen in Nederland. Er werd de ganse dag dubbel en mix gespeeld, en uiteindelijk zijn we met 10 bekers opnieuw naar België gekomen. Proficiat!!

 

 


                             
                               :D
 

 

Chickentornooi 2017

Bedankt aan alle deelnemers om van het Chickentornooi 2017 opnieuw een succes te maken!

Proficiat aan al onze winnaars!

 

Wij hopen jullie volgend jaar opnieuw te mogen ontmoeten.