WELKOM BIJ BC KLEIN BOOM!

BC Klein Boom is een club met een toffe, open sfeer. Ons motto is: 'Meedoen en plezier maken is belangrijker dan winnen.'
Van recreanten tot competitiespelers, jeugd zowel als volwassenen: iedereen is welkom voor een partijtje badminton en een drankje in de cafetaria.
 

Tornooi Duitsland 2018

Met verschillende auto's reden de meesten onder ons al op vrijdag naar het verre Duitsland. Enkelen ondervonden heel wat fille en zijn tot wel 8 uur onderweg geweest, anderen stonden dan weer plots aan de sporthal in plaats van aan het hotel. Maar uiteindelijk zijn we allemaal vroeg of laat wel toegekomen. Zaterdagochtend genoten we van een ontbijtje in het hotel en maakten ons daarna klaar om te vertrekken naar de sporthal. Zaterdag op het programma: Gemengd dubbel! Met deelnemers in verschillende reeksen sleepten we een aantal prijzen in de wacht. Moe maar voldaan van een ganse dag badmintonnen keerden we weer terug naar het hotel, aten een hapje en waagden ons daarna aan een paar spelletjes bowlen. Een aantal onder ons zetten, na aflsuiten van de bar, de gezelligheid nog verder op de kamer. Sommigen kwamen de volgende ochtend dan ook met kleine oogjes en/of ochtendhumeur aan de ontbijttafel toe. Een paar tassen koffie later konden ook zij er weer tegen en was het tijd om andermaal op weg te gaan naar de sporthal, met dit maal heren- en dames dubbel op het programma. Ook nu vielen er weer heel wat deelnemers van de club in de prijzen, met als kers op de taart op zondag de wisselbeker voor de club met het meeste aantal verzamelde punten op het tornooi. Deze werd dit jaar omgetoverd tot een pompoen omdat de organisatoren bang waren dat hun wisselbeker wel eens naar een Belgische ploeg zou kunnen gaan en ze deze nooit meer terug zouden zien. Wel ze hadden het inderdaad bij het rechte eind, de wisselbeker ging naar onze club en die pompoen, tja die is reeds soep geworden.
 

Jeugd Tornooi 20 Oktober 2018

Met meer dan 140 inschrijvingen was ook dit jaar ons jeugd tornooi weer een succes.
Het tornooi biedt de kans aan de jeugdspelers van verschillende clubs uit de provincie Antwerpen om hun badmintonkunnnen te testen tegen spelertjes van dezelfde leeftijdscategorie.
Proficiat aan alle deelnemers en winnaars!
 

Chicken Tornooi 9 December 2018

Het chickentornooi wordt ieder jaar ingericht om recreanten en jeugd spelers de mogelijkheid te geven om in poule vorm wedstrijdjes te spelen.
Er wordt dubbel en gemengd gespeeld maar geen enkel. De poules worden na iedere ronde herschikt zodat tegenstanders van hetzelfde niveau tegen elkaar uitkomen.
Er worden geen competitiespelers toegelaten aan dit tornooi!
De inschrijvingen zijn vanaf dit moment geopend. Voor meer info kan je kijken op het tabblad van het chicken tornooi of via deze link.