Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bestuursnieuws

 

Nu we allemaal in onze eigen bubbel zitten en we niet fysiek kunnen samenkomen blijven we bij het bestuur toch achter de schermen werken om in te spelen op de wisselende maatregelen.

Er zijn wel enkele wijzigingen in het bestuur die wij toch ook met jullie willen delen.

Zo heeft Angela besloten om het bestuur te verlaten en zo wat meer tijd te nemen voor zichzelf en haar gezinnetje, ze blijft wel lid van de club.

Ook heeft Walter besloten om het bestuur te verlaten. Hij was medeoprichter van onze club en is actief lid gebleven totdat hij,  omwille van de blessures, noodgedwongen is moeten stoppen als actief lid. Hij is wel bij het bestuur gebleven en heeft steeds een positieve bijdrage geleverd om te zorgen dat de club geworden is tot wat ze nu is. Ondertussen heeft Walter een nieuwe hobby gevonden en heeft hij besloten om zich hier, met zijn gekende enthousiasme, op te storten.

Wij willen beiden danken voor hun jarenlange inzet en zullen, als de tijden het terug toelaten, niet nalaten om hen nog even in de bloemetjes te zetten.

Ondertussen is Lars bij het bestuur gekomen om mee de goede werking te verzekeren en met zijn nieuwe ideeën een frisse wind door het bestuur te jagen.

Een actueel overzicht van het bestuur kan je vinden op deze pagina.