Nieuws

Sfeerbeelden wandeling 21 Maart
Wandelen op 21 maart

Op 21 maart organiseren we in club verband een wandeling, dit keer in en rond Rijmenam. Ondertussen mag ons wandelgroepje ook iets groter zijn (tot 10 personen), we zullen hier dan ook rekening mee houden en alles organiseren volgens de huidi

Onze jeugd in beweging tijdens Corona

Op woensdag 17 februari mochten onze jongsten naar aanleiding van carnaval verkleed naar de badminton komen en het was een ware kleurrijke beestenboel.

Wandeling op 31 januari

Op 31 januari hebben we onze wandelschoenen nog eens aangetrokken.

Er werden door Luc en Kristof 3 wandelroutes uitgestippeld in en rond heist-op-den-berg.

 

Eindejaarswensen 2020

We willen jullie allemaal een fijn einde jaar toewensen vanwege het bestuur en de trainers.

Bedankje voor Walter

Op 27 november, een koude vrijdagavond, zijn we aan Walter Liekens zijn deurbel gaan rinkelen. Zijn vrouw, Hilde, deed open en probeerde haar glimlach te verbergen wanneer ze Walter naar de voordeur riep.

Geen Competitie meer in 2020
We hebben van PBA vernomen dat er t.e.m. 31/12/2020 geen competitie zal gespeeld worden. Er worden voorlopig ook geen wedstrijden verplaatst.
Bestuursnieuws

Nu we allemaal in onze eigen bubbel zitten en we niet fysiek kunnen samenkomen blijven we bij het bestuur toch achter de schermen werken om in te spelen op de wisselende maatregelen.

Website is vernieuwd!

De Klein Boom website is vernieuwd! Er zullen ongetwijfeld nog kinderziektes zijn en de functionaliteit moet nog verder afgewerkt worden, maar het is alvast een nieuwe start.

COVID - Competitie opgeschort tot en met 8 november

Alle competitie wedstrijden zijn al zeker tot en met 8 november opgeschort.
Momenteel is het nog niet duidelijk of de wedstrijden zullen verplaatst worden of deze geschrapt worden.

COVID update 14 oktober

Gezien de stijging in de covid-19 cijfers heeft minister van sport Ben Weyts code oranje afgekondigd voor de sport sector en dit vanaf 14 oktober.

Annulatie Chicken Tornooi 2020

Gezien de huidige corona cijfers en corona maatregelen hebben we besloten om het chicken tornooi dit jaar niet te laten door gaan.
We hopen jullie natuurlijk volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen op ons Chicken tornooi!